Mire vagy kíváncsi?
Én „nem szöveget írok”, hanem kapcsolatokat teremtek.

Ha nem írsz üzleti blogot,
akkor pénzt veszítesz. Igazán számottevőt.


Adj valódi tartalmakat könnyen használható csatornán, ideális időben a megfelelő embereknek, és érj el vele üzleti célokat. Céges bloggal. Ami a legköltséghatékonyabb, kis büdzsével is elindítható és fenntartható platform a számodra is.

Végre egy olyan marketingterület, ahol a kkv megverheti a multit. Azoknak a marketingorientált és céltudatos vállalkozóknak, akik hosszútávra gondolkodnak. Mert szemléletet követel meg.


Miért bársonyszékben foglaljon helyet a TARTALOMMARKETING céged marketingjében?

Neked is parlagon hever az egyik potenciálisan legértékesebb fegyvered?
A tartalommarketing bársonyszéket érdemel céged értékesítési folyamatában. És nagyobb lehetőséget nyújt neked, mint eddig bármilyen stratégia. Általa egyre megsorozodott vevőjelölt kerül a marketingrendszeredbe.

Miért is?

Képzeld csak el, hogy olyan potenciális ügyfelek jönnek hozzád tömegével, akiknek már nem kell eladnod a terméked vagy szolgáltatásodat. Mert edukatív tartalmaid elolvasása után rájöttek, hogy a termékedre van szükségük.

A tengernyi megválaszolt kérdéssel, hasznos információval tudatosabb vásárlók keresnek fel téged. A sales időtartama csökken. Bőségesebb megkeresés érkezik, hiszen a számos információ csökkentette a kockázatot és érthetőbbé tette az ajánlatodat.

Kiművelt vevőket gyártottál.

 

Tudtad? Ezért kerülik a reklámjaidat


A tartalommarketing számodra is kikerülhetetlen.
Mert ma már egyre tudatosabban kerülik az emberek a reklámokat. Az Tiédet is.
Az egész tukmálásként hat. Nem akkor érnek el bennünket a reklámok, amikor égető szükségét érezzük a problémánkra való megoldásnak. A hagyományos megoldásokra a netezők leggyakoribb válasza a következő: „Hirdetés átugrása”.

Akkor mit lehet tenni, ha a reklámvakság miatt már nem tudsz úgy eladni, mint régen?
Ha nem egy tolakodó reklám, hanem a SEGÍTSÉG vagy, akkor sokkal nagyobb eséllyel indulhatsz a vásárlók megnyerésére.

A mai marketingkommunikáció a megtalálhatóságról szól. Olyasmit kínálsz, amit hallani szeretnének, nem olyat, amit szerinted hallaniuk kellene. A mai kommunikációalapú világban pedig, ha konkurenciád jobban kommunikál nálad, pillanatok alatt elveszi a piacod.

 

Ez nekem való


A céges blogoddal tanítod az ügyfeleidet arra, hogy mit csinálsz és az miért kiváló


Előkészíted a vásárlókat az eladásra.
A kiművelt vásárló ugyanis többet fizet. Az edukált ügyfél pedig villámtempóban vásárol.
Az emberek válaszokat keresnek az interneten – és amelyik cég megadja a válaszokat, elnyerte az ügyfelek bizalmát és később a vásárlói hűségét is.

 

Ennek szemlélete a tartalommarketing:

 
A tartalommarketing egy szemlélet:

… mely a marketingkommunikációt szerethetővé teszi.
… mely költséghatékony és van jövője.
Mert "alig kerül valamibe" áron megkapható azok számára is, akik szerint a marketingre már luxus költeni. Ráadásul egy feltörekvő forradalmi eszköz.
… remek keresőpozíciókat ad az oldalának és értéket az ügyfeleinek.


Jobbra vagy balra állítsd be „vállalkozásod szobájában”?

Minden területen.
Hiszen a tartalommarketing egy stratégiai szemléletmód.
Te még mindig nem így csinálod?

Segíts nekem elindítani a blogomat


A blog a legköltséghatékonyabb tartalommarketinges csatorna a KKV-k és egyéni vállalkozók számára

A céges blog a legköltséghatékonyabb, kis büdzsével is elindítható és fenntartható platform a többi marketingcsatornához képest. Azoknak a mikro-, kis- és középvállalkozóknak is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy ne hosszútávra kiható marketingeszközökben gondolkodjanak. Vagy olyanban, ami nem mérhető.
A leghatékonyabb inbound marketing csatorna.

Az „inbound” marketing lényege, hogy olyan marketinggel keressük meg az embereket, amilyennel szeretnénk, hogy minket is megkeressenek.

Üzleti blogot nem azért célszerű vezetni, mert épp ez a trend, hanem azért, hogy az ügyfelekkel kommunikálj, építsd a márkád vagy eladásokat szerezz. Közvetetten.

Akik ma már blogolnak, azok építik a közönségüket és megszerzik a találati oldal legjobb pozícióit is.
 

 

Ha nem írsz üzleti blogot, akkor pénzt veszítesz. Irdatlan mennyiséget.

 


Mennyi előnyt kell ebből elolvasnod, hogy utána elkezdj blogolni?

 

Ennyi elég volt, még szép, hogy érdekel


A céges blog működik. Abszolút.

Ma már másként viselkedik a vevő és egyre többet akar belőled.

Mert egy céghez nem lehet kötődni, nem lehet iránta érzelmeket táplálni. Az emberek emberekhez tudnak igazán kapcsolódni. Ezért a vállalkozásod emberi mivoltát úgy tudod érzékeltetni, ha arcot adsz neki. Ha minél több felületen, minél több élethelyzetben találkoznak Veled.

Hozok egy hazai példát.

A Budai Egészségközpont blogja is bizonyítja: a kiművelt vevő magától fizet. Értékadással, edukációval elmélyíteni a bizalmat igenis kifizetődő.

A Budai Egészségközpont blog elnyerte 2016-ban a Content-Marketing díjat.
A fennállása óta 11 bejegyzés került ki az Index címlapjára. De ami a legjobb, hogy a cikkekkel elért forgalmukat konvertálva a rendelési idejüket töltik ki. Esettanulmányukat, sikerük történetét megírta a Kontent Magazin is, az ország egyetlen nyomtatott tartalommarketing-magazinja is.

Érdekel ez a blogtéma


 


Saját blogrovatom, még csak a honlap elindulása utáni 1. hónapban (még organikus elérés nélkül). A legnagyobb látogatottság: sorrendben a legnépszerűbbek - átlagos olvasási idővel.Miért csak marketingorientált vállalkozóknak való?

A content marketing nem kampányszemléletű a tradicionális marketingkommunikációs szemlélettel ellentétben. Tehát nem kampányokban gondolkozik, hanem folyamatosan értéket ad. Ezzel jellemzően együtt jár az is, hogy nem az első hónapban fogja a megtérülés oroszlánrészét behozni. De már a kezdetektől érzékelhető a hatása.


Miért ne te akarj foglalkozni vele?

Hiszen így is sokat melózol.

Ha a szövegek nem eredményesek, felesleges időt szántál olyasvalamire, ami helyett üzleti döntéseket hozhattál volna meg, partnerekkel tárgyalhattál vagy új piaci területek után kutathattál volna. Vagy csak időt tölthettél volna a gyerekeiddel hétvégén.

A látszatbeli „spórolás” valójában letaglózó veszteségként könyvelhető el a részedről. A silány munka ugyanis bevételkiesést és hitelességvesztést eredményezhet. Márpedig ma a bizalmat megszerezni jóval nehezebb a neten, mint évekkel ezelőtt.

Ha tűélesen célzott releváns szakmai tartalmakat akarsz írni, akkor nem csak magával az írással lesz munkád – a tervezés, elemzés adja majd a munka oroszlánrészét. (Egy szövegíró munkájának 80 százaléka kutatás, stratégia, 20 %-a a tényleges írás).

A cégen belüli szövegírás sem ingyenes.

Alkalmazottad vagy saját magad olyan folyamattal lesz/leszel kénytelen foglalkozni, amihez nincs affinitása és nincs tudásod. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznál, ami a feladatod.

 

szakmai blog

Én nem csupán cikkeket írok neked céges blogod formájában.
De segítek vizuálisan is megfogni őket, erősíteni a cikked üzenetét.
Mindezt úgy, hogy ne csak megakadjon rajta a szem. De egy üzenettel is távozzon a befogadó fél. 


Milyen témákban írtam eddig?

Nem egy marketingcégnél voltam szövegíró. Ez idő alatt témák színes repertuálja fordult meg nálam.

Írtam cikkeket fogászatnak, személyi edzőnek, tánciskolának, kártevőirtónak, menyasszonyiruha-kölcsönzőnek, ipari szerelvényekkel foglalkozó cégnek, könyvelőnek. Megfordult már nálam hónapokra biztosítási és kárügyintézés témája, szegecsanyák, besajtolható kötőelemek, kötöztetés és rugógyártás témája is. Pénzügyi és jogi témákban csak bizonyos mélységig vállalok témákat.
 

 

céges blog


De hidd el, nem riadok vissza a te témádtól sem.

 

 

>>> Referenciacikk, ha kíváncsi vagy. (Bártfai Balázs, Sales Form)
 

>>> Referenciacikk, ha egy másikat is megnéznél. (Bártfai Balázs, Sales Form)
 

>>> Referenciacikk, ha másik téma is érdekel. (DrPrezi, drprezi.hu)
 

>>> Referenciacikk, hoztam még egyet. (DrPrezi, drprezi.hu)
 

>>> Nah jó, tényleg befejezem, hozok egy utolsót. (maganoktatas.hu)


 


A Te célközönséged nem olvas, a tiéd más iparág, nálad ez nem működik?

Szinte hallom a duruzsoló kifogást: nálam ez biztosan nem…mert fodrász vagyok. Mert asztalos vagyok. Mert csak fuvarost keresnek.

A valóság az, hogy a fogyasztók 70 százaléka inkább tartalmakon keresztül ismerné meg a céged, vállalkozásod, sem mint a hagyományos (unalmas) hirdetésekkel. Vagy nulla információból. Szeretik, ha foglalkoznak velük, információt adnak nekik, beszélnek hozzájuk. Ha nem osztod meg a tudásodat és szakértelmedet, nem fogják tudni ki vagy.

Te nem csupán hajat vágsz nekik, de munkáiddal egyéniségeket is teremtesz. Sose tudják meg, hogy mit vallasz, hogyan dolgozol, ha csupán fotókat pakolsz ki a Facebook-oldaladra az elkészült munkákról.

Lehet, hogy könnyebb írni egy egészségügyi témáról, mint az ipari szerelvényekről, de egy jó szakember mindegyik területnek megtalálja az érdekes, mindenki számára izgalmas aspektust.

Mivel a Te terméked vagy szolgáltatásod minden esetben egy problémát old meg, egy létező probléma nem lehet unalmas. Csak rossz megközelítések léteznek.


Mi történik azután, hogy blogot rendelsz?
 


Egy-két munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot. Ajánlatot teszek neked.

Mivel a témák különbözőek, és az idő is különböző lehet, amit a kutatómunkával tölthetek.

Havi 2, 4 illetve 8 darab cikket vállalok (de ha nem ennyit szeretnél, vagy másképp; azt is megoldjuk). A 2000 karakter a minimum, az átlag a 3000-3500 karakter, ezen felül az 500-700 karakter pluszt ingyen kapod. Nem dekára mérik a tartalmat. Minimumban gondolkodj. Ha témád megköveteli, akkor akár írok 5-7 A/4 oldalt is. (Írtam már cikkhez 12 A4-et is.)
 
Majd küldök egy Briefet. Enélkül nem dolgozok.

Mert ismernem kell, hogy „mit csinálsz”, „hogyan csinálod”, „kiknek csinálod”!

Milyen problémákra jelentesz „gyógyírt”. Kik a konkurenciáid. Miben vagy jobb náluk. Bővebb infó a „Közös munka veled” aloldalon.
 
Beleásom magam a témába, célcsoportba és a termékekbe.
Úgy kérdezek, hogy marketingidegenként is választ fogsz tudni adni a kérdésekre. Segítek a kitöltésnél javaslataimmal. Rávezetlek a helyes válaszokra. Ezzel segítesz nekem abban, hogy jó irányba kezdjem a nyomozást, az információgyűjtést.

Elkészítem a munkához a tartalomtematikát. Beletanulunk a témába. Így úgy írhatom meg azt, mintha Te írnád. Stílusban is és szakmai szempontból is. Azonban mindazon szövegírási tudással, tapasztalattal és fortéllyal, amit Te nem ismersz.
 


Havi szinten a megegyezett darabszám szerint elkészülnek a cikkek, mindegyik egy kreatív kísérőképpel.
Ami figyelemfelkeltő és amiket egyben elküldök neked. Módosítási kérelem esetén feltétlen jelzem, ha az a hatékonyság rovására menne. Erre számíts. Te pedig kifizeted a munkám minden hónapban a kapott számlád alapján. (Bővebb infó ajánlatban.)

A megkapott cikkeket a saját ütemezésed szerint ne felejtsd el felhasználni: honlapon, Facebook-ra kiposztolva. A következő hónapban pedig megkapod a következő adag cikket. A szabadságod megvan rá, hogy a kapott cikkeket úgy posztold és akkor, amikor szeretnéd.

Mindez csak ennyi lesz csupán:

Árkalkuláció - Tényleges árakhoz kérd ajánlatomat (árak: összeg+AAM), mert téma- és iparágfüggő is.

Pancsoló csomag (havi 4 x min. 2000 karakter + kreatív kép; 32.000 Ft-tól)
Átlag 3000-3500 karakter szokott lenni, vagy amennyi indokolt a cikkhez.
Akár 8000 Ft-ért kapsz egy tartalmas és szuper cikket egy minimal kreatív grafikával, mely villámtempóban segíti az információfeldolgozást. Honlapon, közösségi médiában.
A nagyon "szakmai", tartalmas cikkek ennek duplája is lehet. Kérd ajánlatomat, hogy felmérjem az igényeidet, témádat.


Mélyvíz csomag (havi 8 x min. 2000 karakter +kreatív kép; 64. 000 Ft-tól)
Átlag 3000-3500 karakter szokott lenni, vagy amennyi indokolt a cikkhez.
Akár 8000 Ft-ért kapsz egy tartalmas és szuper cikket egy minimal kreatív grafikával, mely villámtempóban segíti az információfeldolgozást. Honlapon, közösségi médiában.
A nagyon "szakmai", tartalmas cikkek ennek duplája is lehet. Kérd ajánlatomat, hogy felmérjem az igényeidet, témádat.


*Minden cikkhez egy ahhoz dukáló, mondanivalót erősítő grafikát készítek.
Ha neked nem ennyi cikk kellene, és másképp; csak szólj! Azt is megoldjuk. Kapsz egy Bokavíz csomagot havi 2 db cikkel, mit szólsz?Tudtad, hogy a vásárlók 73 %-a szerint egy brand kiválasztásakor
a rendszeres és hasznos információk jelentik a legfontosabb tényezőt?

Érdemes tehát a tartalommarketingbe befektetni?
Szerintem te is tudod a választ.A tartalommarketing rávesz téged arra, hogy válaszold meg a kérdéseket, csökkentsd a bizalmatlanságot, és tanítsd meg a célcsoportodat vásárolni. Ezért a tartalommarketing mindenképpen hosszútávú marketingszemléletet követel meg vállalkozásod részéről.

 

Teljesen megzavarodtam: Te még mindig nem kattintottál.
Mindig elképedek, amikor valaki közönyösen elmegy egy ilyen szuper lehetőség mellett.
A kérdés már csak az, hogy mire is vársz még igazából?

Ez király, nekem is írj blogot